Nā mea kiko'ī i ke kaʻina hana o ka ea maʻemaʻe

1. Pono e kohoʻia nā pepa o nā lewa lewa a me nā mea e like me nā koi hoʻolālā, a pono e hoʻohanaʻia nā pale kila i'ōwiliʻia i ke anuanu a iʻole nā ​​mea kila kila kiʻekiʻe ke loaʻaʻole nā ​​koi hoʻolālā.
2. Pono ka ʻili o loko o ka ʻauwaʻa ea e palahalaha a maʻemaʻe, ʻaʻole e hoʻokomo ʻia ke kumu hoʻoikaika a me nā kaola hoʻoikaika i loko o ka ʻea.
3. Pono e pena ʻia ka ʻea ea e like me nā koi hoʻolālā.Inā ʻaʻohe koi hoʻolālā, pono e hoʻoneʻe ʻia ka ʻaila a me ka ʻōpala ma ka ʻili o ka pā kila ma mua o ka palaki ʻana.
4. Pono e hoʻoponopono ʻia ka duct steel galvanized e pale aku i ka pōʻino i ka papa galvanized, a ʻo ka ʻāpana i ʻeha e pena ʻia me ka pena kiʻekiʻe ʻelua.
5. Pono e hana ʻia ka paipu pōkole maʻalahi i nā mea me ka maʻalahi maikaʻi, kahi ʻili maʻemaʻe, ʻaʻohe lepo, ʻaʻohe ventila, ʻaʻohe uila paʻa, a ʻo ka ʻili maʻemaʻe i loko.Pono e paʻa a paʻa ka ea, a ʻo kona lōʻihi he 150-250mm.

微信截图_20220512155213
6. I ka wā e hoʻopili ai ka pahu metala-ea i ka flange, pono e pālahalaha ka flanging o ka lewa a kokoke i ka flange, ʻaʻole i emi iho ka laulā ma lalo o 7mm, a e hoʻopaʻa ʻia nā māwae a me nā puka ma ka flanging. mea hoʻopaʻa.
7. ʻAʻole ʻoi aku ka mamao ma waena o nā puka wili flange a me nā puka rivet ma mua o 100mm, a pono e hoʻopaʻa ʻia nā wili, nā nati, nā mea holoi, a me nā rivets.ʻAʻole e hoʻohana ʻia nā rivets hollow.
8. Pono e hoʻopili i ka sealant i ka flange a me ka rivet seam hui o ka paipu hāʻawi ea ma hope o ka ʻoihana waena.kānana, a i ʻole nā ​​mea hoʻopaʻa sila ʻē aʻe.
9. Pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia nā ʻea, ke keʻena plenum, a me nā mea ʻē aʻe.Ma hope o ka hanaʻana, pono e hoʻohanaʻia kahi hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻeʻole e hoʻomaʻemaʻe i ke kiʻiʻaila a me ka lepo ma kaʻili o loko.
10. Ea ducts me ke anawaena oi aku mamua o 500mm i ka hoomaemae anaʻōnaehana eapono e hāʻawi ʻia me nā puka hoʻomaʻemaʻe a me ka nui o ka ea a me nā puka ana kaomi ea.


Ka manawa hoʻouna: Mei-12-2022